LIAA sāk rudens uzņemšanu Siguldas biznesa inkubatorā; 3.septembrī info diena arī Ādažos

.

MagnetizLatvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo 2020. gada rudens uzņemšanu un aicina jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus pieteikties pirmsinkubācijas vai inkubācijas programmai.

No 2020. gada 1. septembra līdz 20. septembrim tiks atvērta pieteikumu pieņemšana dalībai inkubācijas programmā LIAA Siguldas biznesa inkubatorā. Atbalsta programmām aicināti pieteikties uzņēmumi, kuri nav reģistrēti ilgāk par trīs gadiem.

Tāpat biznesa ideju autori varēs pievienoties 6 mēnešu pirmsinkubācijas programmai. Pirmsinkubācija ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras vēlas izvērtēt savas biznesa idejas dzīvotspēju.

Pieteikumus pirmsinkubācijai un inkubācijai varēs iesniegt elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz (edoc iesniegšanas termiņa laika zīmogs – līdz plkst. 23:59).

Jaunie uzņēmēji un biznesa ideju autori aicināti apmeklēt Info stundu, kurā stāstīsim par inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām biznesa idejas vai uzņēmējdarbības attīstībai, kā arī par uzņemšanas kārtību inkubatorā:
21. augustā, plkst. 15.30 LIAA Siguldas biznesa inkubatorā, K. Valdemāra iela 3A, Sigulda
25. augustā, plkst. 14.00 LAUTA, Burtnieku ielā 2, Limbaži, LV-4001
3. septembrī, plkst. 9.00 LIAA Siguldas biznesa inkubatorā, K. Valdemāra iela 3A, Sigulda
3. septembrī, plkst. 16.00 Gaujas iela 33 A, Ādaži, Ādažu novads, LV-2164

LIAA Siguldas biznesa inkubatorā šobrīd aktīvi ir 47 dalībnieki, no tiem 27 komersanti inkubācijas programmā un 20 ideju autori pirmsinkubācijas programmā. Dalībnieku vidū ir SIA “Canvas WAY” - augstākās kvalitātes personalizētu kanvu jeb foto gleznu druka, SIA “RUBRIG” - gumijas amortizējošo segumu ražotājs, SIA “AKURAT” - Plaukti sporta inventāra uzglabāšanai , SIA “Gcard-online” – “Burtu gliemezītis” - galda spēle bērniem, mācību līdzeklis, SIA “ĀRPUS” - amatalus jeb craft alus darītava, SIA “OKRAFTS” - augstākās kvalitātes longbordu un balansa dēļu ražotājs, SIA “Web Graph” – “WEB SCRAPER” IT risinājumi datu vākšanai, SIA “Bee Tech Services” – “BEEKING” - inovatīva aplikācija pierakstu veikšanai un darbu plānošanai biškopjiem.

LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. LIAA biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators".

Papildu informācija: LIAA Siguldas biznesa inkubators
Adrese: LIAA Siguldas biznesa inkubatorā, K. Valdemāra iela 3A, Sigulda
E-pasts: Tālrunis: 62400903

ES 2020 ERAF balts

Share on Facebook Tweet