Carnikavietis Edgars Kapteinis saņem LLU Senāta stipendiju

.

Edgars KapteinisCarnikavietis Edgars Kapteinis ir viens no trim studentiem, kas 11. jūnijā saņēma Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Senāta stipendiju EUR 1565 vērtībā.
 
Stipendijai varēja pieteikties par valsts budžeta līdzekļiem studējošie, kuri veic pētniecības darbu un piedalās zinātniskajās konferencēs ar referātiem, studē ar labām, teicamām un izcilām sekmēm, kā arī aktīvi iesaistās universitātes sabiedriskajā dzīvē.
 
Edgars Kapteinis studē Pārtikas tehnoloģijas fakultātes studiju programmas "Pārtikas zinības" 3. kursā. Viņš stāsta, ka pirmajā kursā nolēmis savu darbu maksimāli ieguldīt studijās un profesijas apgūšanā.
 
Lai veicinātu arī savas personības izaugsmi, jaunietis aktīvi iesaistījies daudzās sabiedriskās aktivitātēs, piemēram, ir darbojies fakultātes studējošo pašpārvaldē un pašlaik pilda LLU Studējošo pašpārvaldes Akadēmiskā virziena vadītāja pienākumus.
 
"Stipendijas saņemšana ir nozīmīgs atbalsts, jo tas būs kā stabils finansu avots un man nenāksies meklēt papildus ienākumu avotus, kas varētu radīt problēmas pilnvērtīgi un sistemātiski pēdējā kursā pabeigt apgūt izvēlēto profesiju. Stipendijas līdzekļus noteikti veltīšu arī profesionālajai izaugsmei, piemēram, svešvalodas apguvei, kas būtiski noderēs tālākajā profesionālajā karjerā un zinātniskajā darbībā," atklāj Edgars.
 
Stipendiju saņēma arī Liāna Pelše no Rīgas un Kristīne Zelča no Jelgavas. Stipendijas ieguvēji visu nākamo studiju gadu saņems EUR 156,52 eiro mēnesī.
 
Informāciju sagatavoja:
LLU Sabiedrisko attiecību un karjeras centra pārstāve
Ilvija Gaidukoviča
Share on Facebook Tweet