Konkursā „Es gribu – es šķiroju! Stiklu!” skolēnu darbus pieņems līdz 7. aprīlim

.

Stikls Anna Kaspars Atsaucoties skolēnu lūgumiem, stikla šķirošanas konkursa „Es gribu - es šķiroju! Stiklu!" organizators AS „Latvijas Zaļais punkts" pagarina darbu pieņemšanas termiņu līdz 7. aprīlim.
 
 
Konkursa laikā skolēniem ir jāizveido un jāiesūta interesants video vai foto stāsts, kas atbild uz jautājumu „Kā es šķiroju stikla pudeles un burkas?". Iesūtītos radošos darbus vērtēs komisija un aktīvākajās un radošākajās skolās notiks stikla šķirošanas treniņš TV personību Annas Rozītes un Kaspara Zlidņa vadībā. Oriģinālāko darbu autori saņems arī individuālas balvas. Interesantākie un labākie iesūtītie darbi tiks publicēti AS „Latvijas Zaļais punkts" sociālo tīklu lapās Facebook, Draugiem.lv un Youtube.
 
Par šķirošanas treniņiem stāsta Kaspars Zlidnis: „Es vienmēr dzīvē meklēju jaunus izaicinājumus un aicinu arī citus to darīt. Ja kāds man saka: „Es to nevaru!", atbildu: „Muļķības! Vajag tikai atrast pareizo motivāciju un mērķtiecīgi iet uz rezultātu. Šķirošanas treniņos atradīsim pieeju katram, kā trenēt gribu un prasmes šķirot!".
 
Anna Rozīte: „Pavasaris ir lielisks laiks, kad ne vien iemīlēties, bet arī sākt jaunu ieradumu. Es aicinu visus puišus un meitenes aktīvi iesaistīties konkursā, un izcīnīt šķirošanas treniņu savā skolā. Mēs ar Kasparu jums parādīsim tādus trikus un paņēmienus, kas neatstās vienaldzīgu pat skeptiskāko skolēnu!".
 
Plašāka informācija par konkursu „Es gribu – es šķiroju! Stiklu!" un nolikums pieejams www.zalais.lv.
 
Šķirošanas treniņi ir AS „Latvijas Zaļais punkts" iniciatīva, kas tiek īstenota sadarbībā ar Valsts Izglītības satura centru un atkritumu apsaimniekošanas operatoriem visā Latvijā.
Share on Facebook Tweet