Aicinām seniorus un ģimenes ar bērniem, piedalīties bezmaksas nūjošanas nodarbībās

.

Nujosana rudens 2016 56Carnikavas novada iedzīvotājiem līdz 2017. gada beigām ir iespēja piedalīties bezmaksas nūjošanas nodarbībās, kas notiks katru nedēļu trešdienā un sestdienā. Īpaši aicinām piedalīties seniorus un ģimenes ar bērniem.
 
Nodarbības senioriem – trešdienās no plkst. 20.20 līdz plkst. 21.35, sestdienās no plkst. 10.20 līdz plkst. 11.35, savukārt ģimenēm ar bērniem – nodarbības trešdienās notiek no plkst. 19.00 līdz plkst. 20.15, bet sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 10.15. Dalībnieku pulcēšanās pie tilta pār Vecgauju Carnikavā, Jūras ielā. Nūjošanas nodarbības vadīs sertificētas nūjošanas treneres Linda Andrusa un Gundega Ulme.
 
Ikvienam nodarbību dalībniekam, kurš vēlas piedalīties projekta aktivitātē, pirms nodarbības jāaizpilda aptaujas anketas un jāparakstās dalībnieku sarakstā. Ja nepieciešams, dalībnieki šajās nodarbībās tiks nodrošināti ar projekta ietvaros iegādātajām nūjošanas nūjām.
 
Aicinām izmantot iespēju apgūt nūjošanas prasmes un aktīvi pavadīt laiku dabas parka "Piejūra" teritorijā!
 
Par projektu:
Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā" mērķis ir - veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Carnikavas novada iedzīvotājiem, jo īpaši, teritoriālās nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.
Projekta ietvaros apstiprinātais budžets ir 70 263,00 EUR.
Projekts tiks īstenots līdz 2019. gada 31. decembrim.
ES 2020 ESF
Share on Facebook Tweet