2018. gadā iedzīvotāji konkursā "Sabiedrība ar dvēseli" īstenojuši desmit projektus

.

Liepu1 52152018. gada projektu konkursā „Sabiedrība ar dvēseli" novada iedzīvotāji ar pašvaldības finansiālu atbalstu īstenojuši 10 projektus.

To rezultātā ir atjaunots un papildināts ar jaunām atrakcijām bērnu rotaļu laukums Sautiņos (divi iecerētie rīcības “Maza mēroga infrastruktūra” teritorijas labiekārtošanas projekti netika īstenoti, jo radās sarežģījumi saistībā ar VAS “Latvijas valsts ceļi” izvirzītajām prasībām); iegādāts aprīkojums ēdiena gatavošanai brīvdabas apstākļos; noorganizēti dažādas veselīga dzīvesveida un sportisko aktivitāšu veicināšanas pasākumi – ārstnieciskās vingrošanas un nūjošanas nodarbības, orientēšanās apmācība bērnudārza un skolas vecuma bērniem, biodejas un zumbas nodarbības, kā arī nomarķētas takas Dabas parkā "Piejūra". Vingrināts ne tikai ķermenis, bet arī prāts – projekta ietvaros organizētajās loģikas un prāta spēļu nodarbībās piedalījušies dažādu vecumu iedzīvotāji.

Kopumā rīcībā "Maza mēroga infrastruktūra" īstenots viens projekts un "Sabiedriskās aktivitātes" – deviņi projekti, tiem piešķirot pašvaldības finansējumu attiecīgi 1200 eiro un 5723,56 eiro.

Aicinām iepazīties ar projektu īstenošanas kopsavilkumu:

projektiem rīcībā "Sabiedriskās aktivitātes".

Attīstības un plānošanas nodaļa
Share on Facebook Tweet