7. februārī Carnikavā koncertēs franču - latviešu duets "Viņš un Viņa"

.

Francu duetsValentīndienas ieskaņā neparastais franču - latviešu duets „Viņš un Viņa" aicina uz koncertuzvedumu „Pomme d'amour" (Mīlestības ābols), kas notiks 7. februārī plkst. 19.00 Carnikavas tautas namā "Ozolaine".
 
Programmā skaistākās franču melodijas, gan arī latviešu, kuru aranžijas ir veidojis Freds Ormēns. Uzvedumā varēsiet dzirdēt dažādus instrumentus - saksofonu, kokli, vijoli, birbīni, stabuli, elektroniku - tos visus spēlē Ilze un Freds.
 
Viņš – francūzis Freds Ormēns (Fred Hormain), lielisks mūziķis, džeza saksofonists, dziesmu autors un dziedātājs.
Savulaik Luksemburgā iesildījis pašu Candy Dulfer un Prince basģitāristu Larry Graham, gan arī spēlējis kopā ar Maceo Parker bundzinieku Jamal Thomas. Rakstījis dziesmas saviem projektiem, kā arī pazīstamai franču dziedātājai Džesikai Markēzai (Jessica Marquez). Iespēlējis saksofona solo Laimas Vaikules jaunajā albumā, gan arī jauno latviešu dziedātāju projektos.
 
Viņa – Ilze Lejiņa, Rīgas saksofonu kvarteta soprāna saksofoniste, kura sastāvā ieguvusi Lielo Mūzikas Balvu.
Slavenā Baltijas pirmā dāmu saksofona kvarteta „n[ex]t" dibinātāja un soprāna saksofoniste. Spēlējusi saksofona solo Latvijas Nacionālās Operas orķestrī un Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī. Bijusi profesionālā pūtēju orķestra Rīga koncertmeistare. Piedalījusies dažādos internacionālos projektos ar franču, itāļu un luksemburgiešu mūziķiem.
 
Viņš un Viņa iepazinās pirms astoņiem gadiem Slovēnijā, Pasaules saksofonu kongresā. Kopš tās dienas viņi spēlē kopā, un romantiskais stāsts turpina plaukt dažādās Eiropas vietās – Latvijā, Francijā, Beļģijā, Vācijā, Polijā, Luksemburgā.
 
Dueta mājaslapa: www.vinsunvina.lv
 
Biļetes iepriekšpārdošanā
Carnikavas tautas namā "Ozolaine" (Jūras ielā 1a)
Biļešu cenas:
Iepriekšpārdošanā (līdz 5. februārim): 7,00 €
Skolēniem, studentiem un pensionāriem: 5,00 €
Pasākuma dienā: 10,00 €
 
Tālrunis uzziņām +371 26378644
 
afisha Vins un Vina 800
 
 
 
 
Share on Facebook Tweet