Aicinām Carnikavas novada sportistus un komandas līdz 22.janvārim pieteikt savus sasniegumus sportā 2019.gadā

.

JausiLai pateiktos novada sportistiem, kas ar saviem sasniegumiem Carnikavas novada vārdu 2019. gadā nesuši Latvijas un starptautiskajās arēnās, aicinām Carnikavas novada sportistus un sporta komandas pieteikt savus 2019.gada sasniegumus sportā. Pieteikumus lūdzam sūtīt Carnikavas novada domes Sporta stratēģijas nodaļas vadītājam Edvīnam Krūmam uz e-pasta adresi līdz 2020.gada 21.janvārim.

Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds (vai sporta komandas nosaukumu); dzimšanas dati; sacensību nosaukums, to norises vieta un laiks; izcīnītā vieta; precīza interneta vietnes adrese, kurā iespējams apskatīt rezultātus; sportista treneris.

Jāpaskaidro, ka par sasniegumiem sportā pašvaldība kopš šī gada vairs nav tiesīga piešķirt novada iedzīvotājiem naudas balvas – to paredz grozījumi saistošajos noteikumos "Par sporta finansiālo atbalstu Carnikavas novadā", kas stājās spēkā 2019. gada 19. jūnijā. Grozījumi ir saistīti ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) norādījumu, ka pašvaldība drīkst finansēt vienīgi ar sporta sacensību sarīkošanu saistītos izdevumus, bet nav tiesīga sniegt finansiālu atbalstu iedzīvotāju dalībai sacensībās un piešķirt naudas balvas par sasniegumiem sportā. Šādu VARAM nostāju savā atzinumā atbalstīja arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB).

Tomēr vēlamies, kā ik gadu, paust atzinību novada labākajiem sportistiem, atskatoties arī uz 2019. gadā sasniegto. Cienījamie novada sportisti un sporta komandu dalībnieki, gaidām jūsu pieteikumus!

E. Krūms
Share on Facebook Tweet