Apbalvoti 2019. gada labākie novada sportisti un sporta nozares cilvēki

.

sporta laureats 2019 86328Esam aizvadījuši vēl vienu "Sporta laureāta" apbalvošanas ceremoniju, sveicot tos novada sportistus un aktīvā dzīvesveida entuziastus, kuri ar saviem panākumiem un atzīstamajiem rezultātiem dara godu novadam un parādījuši lieliskus rezultātus 2019. gadā.

Šogad sportisti, sporta entuziasti, treneri un cilvēki, kas palīdzējuši un piedalījušies tajā, lai sporta pasākumi un sacensības notiktu, tika apbalvoti septiņās nominācijās, katrā - pa galvenās balvas ieguvējam. Kopā bija nominēti 69 individuālie sportisti un treneri, 23 - sporta spēļu dalībnieki. 

Sveicam laureātus:

"Gada uzlecošā zvaigznīte" (meiteņu un puišu kategorija) - vieglatlēte Madara Kļavniece (Latvijas U14 Čempionāts telpās 1000 m - 1. vieta, Latvijas U14 Čempionāts 1000 m - 2. vieta, European kids athletics game 2019. Brno, 800 m - 3. vieta) un triatlonists Artūrs Liepa (Latvijas Jaunatnes olimpiāde triatlons 1. vieta, Latvijas Jaunatnes olimpiāde peldēšana 100 m brass un 400 m krauls, Latvijas čempionāts triatlonā sprints 3. vieta).

"Gada sportists" - karatists Artūrs Stepanovs (2. vieta Pasaules čempionātā karatē, Čīlē, LČ 1. vieta).

"Gada sporta komanda" - FK "Carnikava" (Rīgas atklātais čempionāts florbolā 3. vieta).

"Zelta pieredze sportā" - distanču slēpotāja Laima Klauža (1. vieta Tartu distanču slēpošanas maratonā 63 km distance W50 grupā, LR čempionātā distanču slēpošanā MS grupā un LR čempionāta ziemas orientēšanās W50 grupā).

"Gada sportiskākā ģimene" - Viesturs, Līga, Krišjānis un Kate Lejiņi.

"Gada sporta pasākums" - taku skrējiena seriāls "Piekrastes Stirnu Buks".

Paldies sportistiem, viņu treneriem un atbalstītājiem, kā arī pasākuma īpašajiem viesiem - vieglatlētei Sindijai Bukšai un motokrosa blakusvāģu braucējam Kasparam Stupelim.

Vēlam mūsu sportistiem panākumus turpmākajās sacensībās un pacietību treniņos un sporta nometnēs. Turam īkšķus par jums visiem un katru atsevišķi, lai izdodās gūt nepārspējamus sportiskos panākumus un personīgos rekordus!

FOTOGALERIJA

Share on Facebook Tweet