Informācija Zvejnieksvētku tirgotājiem

.

12. jūlija Zvejnieksvētkos tirgošanās notiks no plkst. 6.00 līdz 13.jūlija 6.00. Visi tirgotāji, kuri nebūs saņēmuši atļauju pa e-pastu vai nav nomaksājuši vietas nodevu, varēs to izdarīt 12. jūlija rītā no plkst. 6.00 Carnikavas novada domes Klientu apkalpošanas centrā (Stacijas ielā 5).  Aicinām norēķināties ar bezskaidru naudu (bankas karti). 
 
Vietas būs iespējams ieņemt no plkst. 6.00 Carnikavas parkā un no plkst. 8.00 Carnikavas Novadpētniecības centrā (muzejā).
 
Preču un atrakciju izkārtojumu skatīt: ŠEIT
 
Iepriekš pieteikšanās tirgotājiem noslēgsies 9.jūlijā plkst. 12.00 (sīkāk par pieteikšanos skatīt šeit). Tie lietišķās mākslas un pārtikas (zivju, medus, siera, saldējuma u.c.) tirgotāji, kuri nav noformējuši atļauju, to varēs izdarīt 12. jūlijā no rīta plkst. 6.00 Carnikavas novada domes ēkā. 
 
Ikvienam tirgotājam 12.jūlijā jāņem līdzi atļauja un maksājuma uzdevumi par atļauju un vietu. Atļaujas un maksājuma uzdevumi tiks pārbaudīti!
 
Zvejnieksvētku programmu skatīt: ŠEIT
 
Svētku laikā autovadītājus aicinām novietot automašīnas Stacijas laukumā, Zvejnieku ielas labajā pusē līdz parkam un kreisajā pusē pēc parka, Poču un Laivas ielas meža pusē. 
 
V.Pastare
Share on Facebook Tweet