Carnikavu, Jūrmalu un Latviju prezentēs Zviedrijas veselības un labsajūtas izstādē

.

afh-och-en-del-av-18227.–29.novembrī Jūrmalas pilsētas dome, kūrortviesnīcas „Hotel Jūrmala Spa", "Baltic Beach Hotel", "Amber SPA Hotel", lidsabiedrība "Air Baltic" un Carnikavas Tūrisma informācijas centrs piedalīsies Zviedrijas veselības izstādē „Allt for Halsan", kur popularizēs veselīgu atpūtu, SPA un kūrortārstniecību. 
 
Carnikavas novads uz izstādi dosies popularizēt jaunatklāto viesnīcu "Porto Resort", veloceliņa "Eirovelo13" Carnikavas posmu, kā arī šogad piešķirto kvalitātes zīmi Carnikavas nēģiem – "Aizsargāto ģeogrāfiskas izcelsmes norādi". Lai vairāk piesaistītu lielāku izstādes apmeklētāju auditoriju, izveidota plaša publikācija par Jūrmalas un Carnikavas stendu izstādē. Tā publicēta speciālizdevumā "Allt for Halsan", kas iznāks kā bezmaksas pielikums vienam no lielākajiem Zviedrijas dienas laikrakstiem "Dagens Nyheter", kā arī tiks dalīts izstādes laikā visiem tās apmeklētājiem.
 
Stendā būs arī pieejami materiāli par Latviju, ko nodrošina Tūrisma attīstības valsts aģentūra, kā arī interesenti varēs iegūt informāciju par īpašiem piedāvājumiem atpūtai un lidojumiem, kā arī informatīvos materiālus par Carnikavas novadu angļu valodā. Carnikavas TIC šajā izstādē piedalās atkārtoti, bet nākamgad novads tiks popularizēts citā Zviedrijas izstādē – "Senior", kura norisināsies Gēteborgā un kuras piedāvājumu mērķauditorija ir tieši vecāka gadagājuma cilvēki. Ārējā tūrisma jomā ceļotāju uzņemšana no Skandināvijas valstīm novadā ir prioritāra, jo, apsīkstot tūristu skaitam no Krievijas, ir palielinājies to velotūristu skaits, kuri izmanto Carnikavas velotūrisma infrastruktūru tāliem starpvalstu braucieniem uz Rīgu vai no tās.
 
Jūrmalas pilsētas domes un uzņēmēju dalību starptautiskajā tūrisma izstādē „ALLT FOR HALSAN 2015" finansē no Eiropas Savienības aktivitātes „Ārējo tirgu apgūšana - ārējais mārketings" līdzekļiem saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru noslēgto līgumu Nr. L-ĀTA-15-2519 par projekta Nr. ĀTA/2.3.1.1.1/14/69/015 „Jūrmalas kūrortpilsētas dalība ārvalstu starptautiskajās tūrisma izstādēs, gadatirgos un konferencēs – 2015/2" īstenošanu.
 
logotipi
                          IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ
Share on Facebook Tweet