No 22. maija darbu atsāks Novadpētniecības centrs

.

novadpetniecibas centrs 800No 22. maija darbu atsāks Carnikavas Novadpētniecības centrs, ievērojot ārkārtējā situācijā noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus.
 
Carnikavas Novadpētniecības centrs ir Latvijas Muzeju biedrībā, tāpēc centrs piedalās biedrības un muzeju kopīgi veidotajā informatīvajā kampaņā #TiekamiesTagad. Tā vēsta gan par satikšanās prieku, muzejiem atkal verot durvis apmeklētājiem, gan aicina muzeju apmeklētājus rūpēties par sevi un apkārtējo drošību. Novadpētniecības centra teritorijā tiks izvietoti spilgti dzelteni vienota stila informācijas materiāli, kas veidoti saskaņā ar valstī noteiktajām sanitārā protokola prasībām.

Nelielo iekštelpu dēļ centrs ārkārtējās situācijas laikā uzņems ierobežotu cilvēku skaitu, tāpēc lūdzam pieteikt savu vizīti iepriekš, zvanot pa tālr. 29128086 vai rakstot uz e-pastu vai .

Pirms Carnikavas Novadpētniecības centra apmeklējuma, aicinām nopietni izvērtēt savu veselības stāvokli un ievērot visus piesardzības pasākumus! Atgādinām, ka centru nevarēs apmeklēt personas ar elpceļu infekcijas slimību pazīmēm, kā arī personas, kurām noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingra izolācija. Ja personai būs novērojamas infekcijas slimības pazīmes (drudzis, klepus, elpas trūkums), darbiniekam ir tiesības apmeklētāju neielaist vai palūgt pamest iekštelpas. Atrodoties Novadpētniecības centra telpās, būs jāievēro piesardzība un 2 metru distance, un jāseko visām darbinieku norādēm un papildus informatīvajiem materiāliem.

Kampaņas #TiekamiesTagad norisei un aktuālajai informācijai seko Carnikavas Novadpētniecības centra feisbukā un Latvijas Muzeju piedrības mājaslapā!

Share on Facebook Tweet