Aicinām Carnikavas novada tūrisma jomas komersantus iesūtīt informāciju par sava piedāvājuma aktualitātēm

.

8 bilde Pludmale supultikls labotsCarnikavas novada tūrisma informācijas centrs (TIC) sāk darbu pie aktuālāko tūrisma ceļvežu un karšu sagatavošanas un izdošanas, tāpēc aicinām līdz 9. oktobrim novada tūrisma jomas komersantus aizpildīt anketu, lai pastāstītu par sava piedāvājuma aktualitātēm.
 
Vienlaikus sadarbībā ar tūrisma klastera-iniciatīvas “Vidzemes piekraste” pašvaldībām, t.i., Alojas, Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu novada pašvaldības TIC, notiek darbs pie tūrisma piedāvājuma aktualizēšanas ziemas sezonai un brošūras izdošanas.

Anketa izveidota ar mērķi iegūt informāciju par tūrisma iespējām un ar tūrismu saistītu komersantu piedāvājumu vasaras un ziemas sezonā apkopošanu. Iegūtie dati tiks izmantoti Carnikavas novada un “Vidzemes piekrastes” tūrisma izdevumos un mārketinga aktivitātēs, kā arī Carnikavas novada tūrisma interneta vietnē esošās informācijas atjaunošanai un papildināšanai. 

Anketu var aizpildīt ŠEIT līdz šā gada 9. oktobrim.

Pēc anketas saņemšanas Carnikavas TIC speciālists sazināsies ar iesniedzēju piecu darba dienu laikā, izmantojot anketā norādīto kontaktinformāciju, lai apstiprinātu anketas saņemšanu un nepieciešamības gadījumā precizētu tajā pausto informāciju.
 
Būtiska novada tūrisma piedāvājuma daļa ir tūrisma un ar tūrismu saistītie komersanti, kas piesaista viesus ar saviem darinājumiem, gardumiem, atrakcijām u.c. pakalpojumiem. Tādēļ aicinām jūs pastāstīt par sevi, lai mēs varam pastāstīt par jums Carnikavas novada apmeklētājiem!
Share on Facebook Tweet