Iedzīvotāji līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu varēs noslēgt arī Zvejnieksvētku laikā

.

clean r skudra zvejnieksvetkos 600Sestdien, 14. jūlijā, Carnikavas Zvejnieksvētku laikā Stacijas un Zvejnieku ielas krustojumā no plkst. 8.00 līdz 13.00 darbosies vides pakalpojumu uzņēmuma "Clean R" komanda, kas nodrošinās Carnikavas novada iedzīvotājiem iespēju klātienē noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu.
 
Līdzās "Clean R" līgumslēgšanas teltij darbosies piepūšamā atrakcija bērniem - atkritumvedēja auto. Bērni un pieaugušie varēs izzināt un noskaidrot sev aktuālo informāciju par sadzīves atkritumu šķirošanu novadā un pakalpojuma nodrošināšanu pēc 2018. gada 1. septembra.

Atgādinām, ka, sākot no šī gada 1. septembra, nākamo septiņu gadu laikā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Carnikavas novada administratīvajā teritorijā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R".

Izmaiņas atkritumu apsaimniekošanā notiek, jo 1. septembrī beidzas pašvaldības aģentūras "Carnikavas Komunālserviss" un līdzšinējā atkritumu apsaimniekotāja SIA "Pilsētvides serviss" noslēgtais līgums. Jaunais apsaimniekotājs – SIA “Clean R” – ir izvēlēts Carnikavas novada domes iepirkuma konkursa rezultātā kā saimnieciski izdevīgākais piedāvājums starp trim konkurentiem. "Clean R" nodrošinās zemākās sadzīves atkritumu apsaimniekošanas izmaksas un piedāvās jaunus pakalpojumus novada iedzīvotājiem. Līgumu pārslēgšana ar jauno pakalpojuma nodrošinātāju ir obligāta prasība visiem Carnikavas novada privātmāju īpašniekiem, daudzdzīvokļu ēku apsaimniekotājiem un juridiskām personām.
Share on Facebook Tweet