Lielā Talka atver koku stādīšanas karti un aicina iestādīt savu “laimes koku

.

sebastian pichler unsplash 800Latvijas iedzīvotāji aicināti piedalīties Pasaules talkas dienā 15. septembrī, taču šoreiz – nevis lai vāktu atkritumus, bet iestādītu savu Laimes koku, atzīmējot šo notikumu īpaši izveidotā kartē.
 
Gaidot Vispasaules talku, Lielās Talkas organizatori aicina iestādīt savu, savas ģimenes Laimes koku, kas simbolizē cilvēku labās domas un vēlējumus Latvijai kā pārtikušai, veselīgai un ilgtspējīgai nākamās simtgades valstij.
 
Lielās Talkas mājas lapā talkas.lv izveidota īpaša karte, kurā ikviens – gan liels, gan mazs – tiek aicināts atzīmēt vietu, kur iesējis koka sēkliņu vai iestādījis stādiņu, kā arī atstāt vēlējumu Latvijas un pasaules nākamajiem 100 gadiem.
 
Akcijas “Stādām Latvijas nākotni – katram savu Laimes koku!” rezultāti tiks parādīti apvienības Let’s Do It! World rīkotajā Pasaules talkā, kas norisināsies 15. septembrī. Tā sāksies Jaunzēlandē plkst. 10.00 pēc vietējā laika un sekos Saulei visas dienas garumā, pārklājot visas 24 laika joslas. Talka noslēgsies Havaju salās. Plānots, ka tajā iesaistīsies brīvprātīgie no vairāk nekā 150 valstīm. Pasaules talka būs lielākā kopīgā dabas sakopšanas talka pasaules vēsturē.
Share on Facebook Tweet