Drukāt

Carnikavā un Jūrmalā aicina uz starptautisku konferenci par jūras piekrastes attīstību

Konference jura27. - 28. aprīlī Jūrmalā un Carnikavā notiks starptautiska Baltijas jūras piekrastes tūrisma konference, lai diskutētu par Baltijas jūras piekrastes attīstību un radītu jaunus un demokrātiskus tūrisma attīstības priekšlikumus. Pieteikšanās konferencei līdz 10. aprīlim.
 
Konferences programma ietver tādas tēmas kā piekrastes plānojums Latvijas jūras piekrastei, Latvijas un Igaunijas piekrastes tūrisma attīstības stratēģiskais redzējums, tendences pārgājienu maršrutos un to plānošanā Eiropā un pasaulē, Igaunijas un Zviedrijas pieredze, veidojot garas distances pārgājienu maršrutus. Iepazīstināsim ar jauno Igaunijas-Latvijas projekta "Kājāmgājēju maršruts gar Baltijas jūru Latvijā un Igaunijā" iecerēm 2017. – 2020. gadam, veidojot vairāk kā 1000 km garu maršrutu gar mūsu Baltijas jūras piekrasti, kas iekļausies Eiropas kājāmgājēju maršrutu tīklā E9. Konferences otrajā dienā iecerēts gūt praktisku pieredzi dabā, apsekojot Saulkrastu Balto kāpu un jūras piekrasti vides un tūrisma ekspertu pavadībā.
 
Lektoru vidū būs gan Latvijas, Zviedrijas, Dānijas un Igaunijas tūrisma nozares profesionāļi, gan Latvijas un Igaunijas valsts un pašvaldību pārstāvji, lai kopīgi diskutētu par piekrastes attīstību iedzīvotāju un tūristu interesēm.
 
Pieteikšanās konferencei līdz 10. aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu. Dalība konferencē ir bez maksas
Īpaši aicināti uzņēmēji, pašvaldības, nevalstiskās organizācijas un entuziasti, kas darbojas jūras piekrastē vai tās tuvumā.
 
Plašāka informācija par konferenci un tās programmu: ŠEIT
 
Jautājumiem rakstiet uz e-pastu: vai zvanot pa tālr. 28888760, 67617600.
 
Informāciju sagatavoja:
Asnāte Ziemele, "Lauku Ceļotājs"
Share on Facebook Tweet