Rakstos

Drukāt

Par Carnikavas novada domes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēta Daiga Jurēvica

.


Daiga Jurevica 800Carnikavas novada domes ārkārtas sēdē, kura tika sasaukta šopēcpusdien, 20.janvārī, par domes priekšsēdētāju ar astoņām balsīm "par" ievēlēja Daigu Jurēvicu. Jau ziņots, ka kārtējā domes sēdē šorīt Imantu Krastiņu atcēla no Carnikavas novada domes prieksšēdētāja amata.
 
Par D.Jurēvicas kandidatūru balsoja deputāti Genovefa Kozlovska, Rolands Laveiķis, Pjotrs Špakovs, Ilze Tjarve, Edgars Sliede, Eva Odziņa, Daiga Kalnbērziņa, kā arī pati Daiga Jurēvica.
 
Domes ārkārtas sēdē deputāti nobalsoja arī par iepriekšējā domes priekšsēdētāja I.Krastiņa pilnvaru laikā izveidoto triju domes priekšsēdētāja vietnieka amata vietu likvidēšanu un vienas vietnieka amata vietas izveidošanu, kā arī no amata pienākumu veikšanas atcēla priekšsēdētaja vietnieku ciemu attīstības un sociālo lietu jautājumos Edgaru Sliedi, priekšsēdētaja vietnieku uzņēmējdarbības un sadarbības ar Rīgas pilsētu lietu jautājumos Eduardu Burģeli un priekšsēdētaja vietnieku vides aizsardzības, sporta un izglītības lietu jautājumos Robertu Raimo.
 
Par domes priekšsēdētājas vietnieci ar astoņām balsīm "par" tika ievēlēta Genovefa Kozlovska. Par viņas ievēlēšanu nobalsoja tie paši deputāti, kuri šodien atbalstīja D.Jurēvicas kandidatūru priekšsēdētājas amatā.
 
Jau ziņots, ka Carnikavas novada domes kārtējā sēdē 20. janvāra rītā tika atbalstīts sešu deputātu iesniegtais pieprasījums atcelt pirms mēneša amatu ieguvušo Carnikavas novada domes priekšsēdētāju Imantu Krastiņu ("Latvijas Reģionu Apvienība").
 
Šāds lēmums tika pieņemts, astoņiem deputātiem – Daigai Jurēvicai, Genovefai Kozlovskai, Rolandam Laveiķim, Pjotram Špakovam, Ilzei Tjarvei, Edgaram Sliedem, Evai Odziņai un Daigai Kalnbērziņai – balsojot "par".
 
I.Cerbule
Share on Facebook Tweet