Rakstos

Drukāt

Carnikavā aizvadīts konditorejas gardumu konkurss

.

IMG 16186. aprīlī notika Carnikavas konditorejas gardumu konkurss, kurā piedalījās 12 dalībnieki ar saviem sāļajiem un saldajiem gardumiem un ko organizēja Carnikavas māmiņu klubs sadarbībā ar Carnikavas novada domi un citiem atbalstītājiem.
 
Konkursa dalībnieki bija gan no Kalngales, Garciema un Gaujas ciema, gan no Carnikavas. Novadnieki unun interesenti kuplā skaitā bija ieradušies uz gardumu degustāciju, taču konkursā tos vērtēja žūrija: īpaši konkursam pieaicinātā profesionālā konditore Madara Puķe, vietējā konditorejas izstrādājumu ražotāja Karīna Villere, gardēde un Carnikaviete vairākās paaudzēs Elita Pētersone.
 
Saskaņā ar žūrijas vērtējumu rezultāti ir sekojoši:
1. vieta – "Raibās pop-kūciņas", autore Zane Kursiša no Garciema,
2. vieta – torte "Lielās dienas rīts", autŗe Vija Indrūne no Kalngales,
3. vieta – mafini "Zaļās Lieldienas", autore Annija Gulbe no Kalngales.
 
Atzinība un diploms nominācijā "Lieldienu prieks" – Andai Dauburei no Gaujas ciema, kura konkursā piedalījās ar četriem dažādiem gardumiem. Savukārt apmeklētāji un degustētāji visvairāk bija balsojuši par 2. vietas ieguvējas Vijas Indrūnes gatavoto torti "Lielās dienas rīts".
 
Ceram, ka Carnikavas novada gardumu konkursa tradīcija nostiprināsies un iedvesmos kādu no dalībniekiem veidot savu mazo biznesu!
 
Share on Facebook Tweet