Rakstos

Drukāt

FOTO: Kalngalē sacenšas kaimiņi un novadnieki

.

Kaimindienas 2015 10218. jūlijā Kalngalē jau sesto gadu pēc kārtas norisinājās par tradīciju kļuvusī „Kaimiņu diena", kurā tikās kaimiņi un novadnieki, lai sporta spēlēs un kopīgā izklaidē iepazītu cits citu un aktīvi atpūstos.
 
Sportisko pasākumu dalībnieki, kā jau pieklājas, atklāja ar iesildīšanos. Pēc tam visus sveica Carnikavas novada domes priekšsēdētājas vietniece Genovefa Kozlovska, bet ugunīgu dejas priekšnesumu klātesošajiem veltīja Sofija Urtāne un Mora Brauna.
 
Jau no rīta sākās spēles „Kaimiņu četrcīņas" kausa izcīņā, kurā bija iekļautas četras disciplīnas – volejbols, futbols, strītbols un virves vilkšana. Tajā piedalījās astoņas komandas: „Abi krasti, „Vincents Polyline", „Carnikavas novada dome", „Stārķu ielas republika", „Laikam jāierauj", „Dog Sport Carnikava", „Savējie" un „Jūras velni".
 
Kaimindienas 2015 17
 
Paralēli sporta spēlēm pieaugušie piedalījās ķegļu izsišanā un zoles turnīrā, savukārt mazie dalībnieki izmēģināja spēkus ūdens biatlonā un citās spēlēs. Īpašu prieku bērniem sagādāja iespēja bez jel kāda laika ierobežojuma izbaudīt piepūšamās atrakcijas.
 
Savukārt biedrības „Paeglis" seniori gādāja, lai kaimiņu sadraudzības dienas dalībnieki nepaliktu tukšiem vēderiem – visi dalībnieki varēja bez maksas baudīt senioru turpat uz vietas pagatavotos 80 litrus gardas aukstās zupas.
 
Kaimindienas 2015 15
 
Sporta spēles norisinājās visas dienas garumā. Laikapstākļi visu dienu lutināja, uzlija vien „Kaimiņu četrcīņas" noslēgumā, kad risinājās virves vilkšanas sacensības.
 
„Kaimiņu četrcīņas" rezultāti:
1. vieta – Kaimiņu četrcīņā komandai „Dog Sport Carnikava".
2. vieta – „Laikam jāierauj".
3. vieta – „Vincents Polyline".
 
Ceļojošo kausu un caļazīmes norādi ar uzrakstu "Sportiskākā iela Kalngalē 2015" ieguva vietējās komandas "Abi krasti" un "Savējie".
Zoles turnīrā 1. vietu ieguva Dainis Belinskis, 2. – I.Cerbule, bet 3. – zoles turnīra tiesnesis I.Elksnis.
 
Ķegļu izsišanā savu meistarību parādīja Inta Miķelsone, Astra Povlovska, Ilga Olga Cifersone un Zigmunds Baranovskis.
 
Noslēgumā uzvaras prieki un padarīta darba sajūta tika nosvinēti Edgara Lindes piedāvātajās mūzikas skaņās.
 
Kaimindienas 2015 26
 
Paldies par atbalstu pasākuma sarīkošanā senioru biedrībai „Paeglis" – par gardo zupu un klātbūtni, biedrībai „Kalngalieši", kas ar ieguldīto darbu un entuziasmu atbalstīja veiksmīgu pasākuma norisi, kā arī pateicamies Dagnijai Dārziņai.
 
Liels paldies Carnikavas novada domei, Carnikavas sporta centram un sponsoram – uzņēmumam „Vincents Polyline".
 
Uz tikšanos nākamajās Kaimiņdienās!
 
Share on Facebook Tweet