Rakstos

Drukāt

Maznodrošinātajiem iespēja saņemt atstarojošas vestes

.

Veste1Bieži gājējiem šķiet, ka arī tumšā laikā viņi ir viegli ieraugāmi uz ceļa, īpaši, ja tie atrodas apdzīvotās vietās. Tomēr šis priekšstats ir maldīgs.
 
Būtiski saprast, ka autovadītājam ir grūti saskatīt "tumšos" gājējus, tādēļ, lai pasargātu sevi, svarīgi būt uzmanīgiem un labi pamanāmiem, izvēloties atstarojošās vestes, gan apdzīvotās, gan neapdzīvotās vietās.
 
Sākot no 18. janvāra, biedrība "Kalngalieši" sadarbībā ar Carnikavas novada Sociālo dienestu dalīs atstarojošas vestes bērniem, pieaugušajiem, senioriem un invalīdiem ar zemiem ienākumiem, kuriem tiek sniegta palīdzība "Paēdušai Latvijai" ietvaros vai piešķirts trūcīgā/maznodrošinātā statuss.
 
Vestes tiek dāvinātas cilvēkiem, kuriem tās ikdienā ir patiešām nepieciešamas, jo viņi pārvietojas pa neapgaismotiem ceļiem diennakts tumšajā laikā, taču finansiāli nav iespējams tās iegādāties.
 
Atstarojošas vestes būs iespējams saņemt Carnikavas sociālajā dienestā un Kalngales brīvā laika pavadīšanas centrā "Kadiķis". Sīkāka informācija, zvanot pa tālr. 20232044.
 
G.Dzene
Share on Facebook Tweet