Rakstos

Drukāt

No 1. augusta būtiskas izmaiņas vairākos “Ekspress Ādaži” autobusu maršrutos

.

adazu ekspresisAptuveni pusagdu ilgā laika periodā tika izvērtēts SIA "Ekspress Ādaži" apkalpotais maršrutu tīkls, lai padarītu to pasažieriem pieejamāku un ērtāku. 
 
Tādējādi no 2017. gada 1. augusta sešos maršrutos Ādažu novadā tiks veiktas izmaiņas, samazinot reisu kursēšanas intervālu dienas noslogotākajās stundās, kā arī palielināt reisu skaitu, tos apkalpojot arī ar M2 klases minibusiem jeb autobusiem, kuros ir 20 sēdvietu.
 
Izmaiņas skars praktiski visus maršruta Nr.6826 Rīga–Vangaži, Nr.5371 Rīga–Carnikava–Zvejniekciems, Nr.6855 Rīga–Kalngale–Carnikava–Kadaga, Nr.6821 Rīga–Ādaži–Kadaga, Nr.6822 Rīga–Ādaži–Podnieki–Garkalne un Nr.6824 Rīga–Ādaži–Carnikava esošos reisus, kā arī vairākos maršrutos tiks ieviesti jauni reisi. Tāpat tiks atklāts jauns maršruts Nr.6842 Ādaži–Carnikava, un šī maršruta autobuss pārvadājumus līdz Rīgai neveiks.
 
Ņemot vērā būtiskās izmaiņas, aicinām pasažierus pirms brauciena pārbaudīt autobusu kustību sarakstu Autotransporta direkcijas mājaslapā www.atd.lv. Ja ir jautājumi, lūdzam sazināties ar pārvadātāju, zvanot pa tālruni 67113322 vai rakstot uz e-pasta adresi .
 
Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.
 
Papildu informācija:
Tālr. +371 67280485
E-pasts:
twitter.com/ATD_LV ;
facebook.com/AutotransportaDirekcija
Share on Facebook Tweet