Rakstos

Drukāt

"Clean R" aicina laikus noslēgt jaunos atkritumu apsaimniekošanas līgumus

.

CR Carnikavas.ligumu.parslegsana mazaksUzņēmums "Clean R", kurš, kā vēstīts, no 1. septembra veiks sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Carnikavas novadā, aicina nekavēties ar atkritumu apsaimniekošanas līgumu pārslēgšanu!


Līdz šā gada 1. septembrim individuālo dzīvojamo māju īpašniekiem un daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldītājiem (biedrībām, apsaimniekotājiem, ar kuriem dzīvokļu īpašnieku kopība noslēgusi attiecīgu līgumu) jānoslēdz līgums ar “Clean R”.

Līgumu pārslēgšana ir obligāta prasība, jo 1.septembrī spēku zaudēs tie atkritumu apsaimniekošanas līgumi, kuri noslēgti ar SIA “Pilsētvides serviss”. Bez līguma ar “Clean R” atkritumu izvešana netiks nodrošināta.

Līgumu var noslēgt vairākos veidos (sk. arī infografikā);

• Elektroniski: aizpildot līgumu SIA "Clean R" mājaslapā www.cleanr.lv.
• Klātienē: sākot no 7. jūnija, katru ceturtdienu “Carnikavas Komunālservisa” telpās Stacijas ielā 7. Šeit strādās "Clean R" pārstāvji, kas atbildēs uz jautājumiem par visiem ar līguma pārslēgšanu un atkritumu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem, kā arī slēgs līgumus ar iedzīvotājiem. "
"Clean R" komandas darba grafiks jūnijā Carnikavā klātienē:
- 21.06.2018 plkst. 8.30–17.00;
- 28.06.2018 plkst. 8.30–17.00.
• Attālināti: sazinoties ar SIA "Clean R" Klientu apkalpošanas daļu, rakstot uz e-pasta adresi vai zvanot pa tālruni: 67111001 darbdienās plkst. 8.30–17.00.

Līgumu slēgšana notiek jau kopš 7. jūnija un turpināsies līdz 1. septembrim.

Plašāka infomācija par izmaiņām atkritumu apsaimniekošanā pieejama ŠEIT.

CR Carnikavas.ligumu.parslegsana mazaks

Share on Facebook Tweet