Rakstos

Drukāt

Novada ceļu atjaunošana jūlijā turpinās abu Gaujas krastu ciemos

.

celu darbiPašvaldības aģentūra “Carnikavas Komunālserviss” informē, ka, turpinot novada galveno ielu atjaunošanu, 16. jūlijā uzsākti ceļu periodiskās uzturēšanas darbi Gaujas ciemā un Lilastē, un jau drīzumā – arī Carnikavā.

Gaujas ciema iedzīvotājiem nozīmīgās Serģu ielas posmā no autoceļa A1 līdz Viršu ielai veiks nolietotā asfaltbetona seguma virsmas apstrādi ar bitumena emulsiju un sīkšķembām. Tas nākotnē ļaus palielinātu seguma ekspluatācijas laiku un samazināt uzturēšanas izmaksas Izvēlētā tehnoloģija novērš ceļa putekļošanos un pasargā virsmu no bedru veidošanās. Darbus veic SIA “Limbažu ceļi”, un to izmaksas paredzētas 112 626 eiro no pašvaldības budžeta līdzekļiem. Rezultātā Serģu iela tiks atjaunota 2,25 km garā posmā.

Virsmas apstrāde, izmantojot iepriekš minēto tehnoloģiju, sākta arī uz Lilastes ceļa – 1,1 km posmā no A1 līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, un tā izmaksās 48 000 eiro no pašvaldības budžeta.

Pēc 20. jūlija ceļu būvdarbus sāks arī Carnikavā, kur ar divkāršās virsmas apstrādes tehnoloģiju uzlabos Poču ielu (24 000 eiro no pašvaldības budžeta), Sautiņu ielu posmā no P1 līdz Liepu ielai un Liepu ielu (kopā 53 000 eiro no pašvaldības budžeta), kā arī Stacijas ielas posmu no Zvejnieku ielas līdz gājēju un velosipēdistu tiltam (15 000 eiro no pašvaldības budžeta).

SIA “Limbažu ceļi” veic šeit minētos būvdarbus arī Lilastē un Carnikavā. Jūlijā uzsāktos darbus plānots pabeigt līdz šī gada 1. septembrim. Būvdarbu laikā iespējami satiksmes ierobežojumi, tāpēc aicinām autovadītājus sekot līdzi informācijai un būt iecietīgiem īslaicīgās neērtībās.

Carnikavas Komunālserviss

Share on Facebook Tweet