Rakstos

Drukāt

25. augustā Carnikavā noteikti satiksmes ierobežojumi, būs papildu autostāvvietas

.

IMG 6640Nēģu svētku dienā, 25.augustā Carnikavā vairākas ielas būs slēgtas autotransporta kustībai, citās būs izmaiņas satiksmes organizācija, kā arī izveidotas vairākas papildu autostāvvietas.

No aptuveni plkst. 6.00 līdz 18.00 Carnikavā būs slēgta Rīgas iela posmā no Ziedu ielas līdz Stacijas laukumam. Carnikavas centru abos virzienos varēs apbraukt pa Stacijas ielu. Savukārt, izvēloties apbraukšanu pa Ziedu ielu un tālāk - pa Zvejnieku ielu jārēķinās, ka Zvejnieku iela posmā no Atpūtas ielas līdz Kuģu ielai ir vienvirziena virzienā uz Vecgauju. No Atpūtas ielas uz dzelzceļa sliežu pusi Zvejnieku ielā būs divvirzienu kustība. Aicinām autovadītājus sekot ceļa zīmju norādēm. Viedierīču aplikācijas Waze lietotāji stāvlaukumus un apbraucamos ceļus varēs ērti atrast ar aplikācijas palīdzību.

Papildu autostāvvietas svētku dienā būs pieejamas:
- reģionālā autoceļa P1 labajā pusē (noliktavas teritorija, iebraucot Carnikavā no Garciema puses;
- pie Carnikavas tirgus;
- iezīmētajā zaļajā zonā pretī Carnikavas tirgum - otrpus O. Vācieša ielai;
- iezīmētajā zaļajā zonā apbus Stacijas ielai virzienā uz Carnikavas gājēju un velosipēdistu tiltu;
- citās vietās, kur to atļauj ceļu satiksmes noteikumi.

Aicinām autobraucējus, kuri 25. augustā no Rīgas dosies uz Gauju, Lilasti, Saulkrastiem vai tālāk Igaunijas robežas virzienā un kam šajā dienā nav plānots apmeklēt Nēģu svētkus Carnikavā, ieplānot maršrutu pa autoceļu A1.

Nēģu svētku STĀVVIETU KARTE.

Nēģu svētku PROGRAMMA.
Share on Facebook Tweet