Rakstos

Drukāt

Jau šonedēļ sadzīves atkritumus novadā sāks apsaimniekot “Clean R”, iedzīvotājiem atlikušas vien dažas dienas jaunā līguma noslēgšanai

.

CR Carnikavas.ligumu.parslegsana lidz1 septembrimSākot no sestdienas, 1. septembra, Carnikavas novadā darbu sāks jauns sadzīves atkritumu apsaimniekotājs – SIA "Clean R", bet līdzšinējais pakalpojumu sniedzēji novadā vairs nestrādās. Novada iedzīvotājiem ir atlikušas vien dažas dienas, lai pagūtu noslēgt jauno līgumu un atkritumi tiktu izvesti bez pārtraukumiem.

Līgumu pārslēgšana ar jauno pakalpojuma nodrošinātāju ir obligāta prasība visiem Carnikavas novada privātmāju īpašniekiem, daudzdzīvokļu ēku apsaimniekotājiem un juridiskām personām.

Tie novada iedzīvotāji, kuri vēl nav paguvuši noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu ar "Clean R" ir aicināti līgumu noslēgt bez liekas kavēšanās:
• Interneta vietnes www.cleanr.lv sadaļā “e-pakalpojumi”, autorizējoties ar internetbankas starpniecību. Izvēlaties sev vēlamo konteinera tilpumu, izvešanas skaitu, aizpildiet anketu un piesakiet pakalpojumu. Tikai daži klikšķi un līgums ir noslēgts!

• Klātienē uzņēmumā "Clean R", Vietalvas ielā 5, Rīgā darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00.
• Klātienē otrdien, 28. augustā no plkst. 13.00 līdz 18.00 Kalngalē, Brīvā laika pavadīšanas centrā "Kadiķis", Cīruļu ielā 10.
Klātienē "Carnikavas Komunālservisa" telpās Stacijas ielā 7, Carnikavā ceturtdien, 30. augustā plkst. 08.30–12.00 un 12.30–17.00.

Sākot no šī gada 1. septembra, nākamo septiņu gadu laikā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Carnikavas novada administratīvajā teritorijā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R". Izmaiņas atkritumu apsaimniekošanā notiek, jo 1. septembrī beidzas pašvaldības līgums ar līdzšinējo sadzīves atkritumu apsaimniekotājiem novadā. Jaunais apsaimniekotājs – SIA “Clean R” – ir izvēlēts Carnikavas novada domes iepirkuma konkursa rezultātā kā saimnieciski izdevīgākais piedāvājums starp konkurentiem.

Ja Jums ir jautājumi par līguma nosacījumiem, nepieciešami cita tipa konteineri – aicinām ar mums sazināties telefoniski 67111001, vai rakstīt
Share on Facebook Tweet