Rakstos

Drukāt

Kaimiņu prieki un sportisks azarts Kalngalē

.

Kaimindiena volejbols227. jūlijā Kalngalē norisinājās par pastāvīgu tradīciju kļuvusī „Kaimiņu diena", kurā visiem apmeklētājiem tika piedāvāta daudzveidīga sporta un izklaides programma.
 
Pieaugušo komandas cīnījās par „Kaimiņu četrcīņas" kausu, sportiskākās ielas titulu, kā arī notika zolītes turnīrs vīriem un riteņbraukšanas un šautriņu mešanas sacensības bērniem.
 
„Kaimiņu četrcīņai", kurā bija iekļautas četras disciplīnas – volejbols, futbols, strītbols un virves vilkšana – pieteicās sešas komandas no Kalngales un apkārtējo ciemu kaimiņi, tostarp Carnikavas novada domes komanda.
 
Jāsaka, ka četrcīņa visiem sportistiem izrādījās visai liels pārbaudījums. Spēles notika visas dienas garumā un tikai pašā pievakarē, līdz ar virves vilkšanu noskaidrojās šīs cīņas uzvarētāji. Pirmā vieta „Kaimiņu četrcīņā" komandai „Vincents", otrā vieta – Carnikavas novada domes komandai. Trešajā vietā ar identisku punktu skaitu ierindojās divas komandas – vietējie „Abi krasti" un „Carnikavas oligarhi united".
 
Kaimindiena19
 
Svētku sportiskajā gaisotnē ik pa laikam bija iespēja vērot muzikālus priekšnesumus. Īpaši patīkami bija klausīties kalngalietes Sofijas Urtānes un Arnolda Jurēvica muzicēšanā, kā arī skatīties deju kolektīva „Gaujmalietes" jautrajās dejās. Sirsnīgs paldies mūsu māksliniekiem!
 
Bija padomāts arī par mazākajiem svētku apmeklētājiem, kuriem bija iespēja lēkāt pa batutiem, braukt ar mini kartingiem, doties izjādē ar zirgiem, kā arī uzzīmēt savas radošās idejas topošajam Kalngales karogam.
 
Par sportiskāko ielu Kalngalē tika atzīta Cīruļu iela, kuras iedzīvotāji savā īpašumā ieguva īpašu ielas plāksni „Sportiskākā iela Kalngalē 2013" un ceļojošo kausu, kuru nākamgad, nākamajās „Kaimiņu dienās" būs iespēja izcīnīt kādas citas Kalngales ielas komandai.
 
Kaimindienas33
 
Sakām paldies jātnieku klubam „Erceni" un Elmo Saļmam par sagādāto interesanto apbalvošanas pjedestālu, kā arī biedrībām „Paeglis" un „Kalngalieši", kas visas dienas garumā aktīvi līdzdarbojās un uzraudzīja svētku gaitu. Vislielāko paldies sakām Carnikavas novada domei, aģentūrai „Carnikavas komunālserviss", pašvaldības policijai un tautas nama „Ozolaine" darbiniekiem, kas nodrošināja, lai Kaimiņdiena izdotos. Īpašs paldies Ievai Kozlovskai!
 
Uz tikšanos nākamajās Kaimiņdienās!
 
Share on Facebook Tweet