Rakstos

Drukāt

Iespēja utilizēt kritušās lapas

.

lapas rudens 800Lai atvieglotu savākto lapu utilizāciju, pašvaldības aģentūra „Carnikavas Komunālserviss" piedāvā kopēju lapu savākšanas vietu – pašvaldībai piederošajā zemes gabalā Carnikavā, kas atrodas Rožu ielas labajā pusē pirms Zušu ielas 30/32 žoga.
 
Lapas jāizber vaļējā veidā (bez maisiem), un „Carnikavas Komunālserviss" darbinieki tās tālāk nogādās līdz īstām komposta kaudzēm.
 
Ja ar lapu nogādāšanu Rožu ielā ir sarežģījumi (nav pieejams transports), tad par iespējām, kā maisus, kuros saliktas TIKAI kritušās lapas, nogādāt uz kopējo lapu savākšanas vietu, sazināties ar aģentūru „Carnikavas Komunālserviss" pa tālr.: 26467758 vai 67993705.
 
Arī novada atkritumu apsaimniekotājs SIA „Vides pakalpojumu grupa" piedāvā izvest zaļos (kompostējamos) atkritumus – augļus, dārzeņus, koku lapas, sīkus koka zarus u.c., iegādājoties uzņēmuma marķētos maisus „Zaļie atkritumi".
 
Maisu tilpums ir 120 litri un cena – LVL 1,24 (ar PVN), tos iespējams iegādāties uzņēmuma birojā – Spilves ielā 8b, Rīgā, vai pašvaldības aģentūrā „Carnikavas Komunālserviss", Stacijas ielā 7, Carnikavā. Iegādājoties specializētos maisus, ir apmaksāta arī zaļo atkritumu aizvešana.
 
SIA „Vides pakalpojumu grupa" informē, ka zaļos atkritumus var ievietot arī klienta personīgajos maisos un tādā gadījumā cena par vienu kubikmetru ir 6,58 LVL (ar PVN). Piepildītos maisus var novietot pie individuālajiem sadzīves atkritumu konteineriem vai konteineru laukumos.
 
Izvešana notiek saskaņā ar „Zaļo atkritumu maršrutu". Pakalpojums jāpiesaka un par atkritumu apjomu jāinformē SIA „Vides pakalpojumu grupa", zvanot uz uzņēmuma klientu apkalpošanas centru pa tālruni 67461592 vai rakstot uz e-pastu:
Share on Facebook Tweet