Rakstos

Drukāt

FOTO: Pēdējais zvans Carnikavas pamatskolā ieskandina eksāmenu laiku

.

Pedejais zvans 2015 3315. maijā Carnikavas pamatskolā norisinājās svinīgs pasākums 9. klases skolēniem – Pēdējais zvans. Šogad skolu beigs 17 skolēni, un viņus pavadīs klases audzinātāja Zanda Freimute.
 
9. klases skolēniem ceļa vārdus teica gan skolas direktors Sergejs Čevers, gan pirmā audzinātāja Dzelme Kosīte. Skolotāja Kosīte bija sagatavojusi pārsteigumus no pagātnes, jo bija saglabājusī skolēnu darbus vēl no sākumskolas laikiem.
 
Atgriezties bērnībā 9. klases skolēniem palīdzēja arī pirmklasnieku sveiciens, kas bija kā paldies par devītklasnieku sniegto atbalstu un iedrošinājumu viņu pirmajā skolas dienā 1. septembrī.
 
Savukārt 8. klases skolēni pārbaudīja devīto zināšanas viktorīnā, lai pārliecinātos, ka 9. klases skolēni ir gatavi eksāmeniem. Devītklasniekiem satraukums netraucēja atbildēt uz viktorīnas jautājumiem, tātad eksāmeniem viņi ir gatavi!
 
Kā jau katru gadu, arī šī gada devītie skolēni ir atstājuši pēdas Carnikavas pamatskolā gan ar labām sekmēm, gan ar aktivitāti, gan ar humora izjūtu. Viņu pašu priekšnesums pēdējā zvana dienā bija ar humora dzirksti, un tā laikā skolotāji varēja pasmieties viens par otru un sevi pašu.
 
Palaižot debesīs sapņu un cerību balonus, novēlam devītajiem veiksmi eksāmenos, vēlmi izvirzīt jaunus mērķus, sasniegt jau izvirzītos un nepazaudēt humora dzirksti.
 
 
I.Vāciete
Share on Facebook Tweet