Rakstos

Drukāt

Skolēniem izstāde par iespējām studēt ASV

.

Studijas ASVEducationUSA informācijas un testēšanas centrs sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā aicina vidusskolēnus apmeklēt izstādi „Izglītība ASV", kas norisināsies 22. novembrī no plkst. 15.00 – 18.00, Skolas ielā 11, RTU Rīgas Biznesa skolas telpās.
 
Izstādē piedalīsies vairāk kā 20 ASV augstskolas, tai skaitā Princeton University, Stanford University, UCLA, Rutgers University, New York University, University of Pennsylvania un daudzas citas. Izstādes formāts ir īpašs, jo katru augstskolu pārstāvēs to absolventi no Latvijas. Tā ir lieliska iespēja uzzināt vairāk ne tikai par programmām un stipendiju iespējām, bet arī par studentu ikdienu un personisko pieredzi ASV. Baltic American Freedom Foundation stendā skolēni varēs iepazīties ar prakses iespējām ASV pēc bakalaura grāda iegūšanas Latvijā.
 
Izstādi atklās ASV vēstnieks Latvijā Marks Pekala un RTU Rīgas Biznesa skolas direktors Jānis Grēviņš. Visu izstādes laiku darbosies arī EducationUSA stends, kurā skolēniem būs iespējas saņemt informāciju par augstākās izglītības sistēmu ASV, TOEFL un SAT testiem un pieteikšanās termiņiem.
 
EducationUSA informācijas un testēšanas centrs ir vienīgais oficiālais informācijas avots par augstākās izglītības iespējām ASV. Centrs ietilpst starptautiskajā EducationUSA tīklā, kuru pārstāv vairāk nekā 450 informācijas centri visā pasaulē un kas darbojas ASV Valsts departamenta pakļautībā.
 
Studijas ASV plakats
 
Papildus informācija par izstādi: www.educationusa.lv
 
Valsts izglītības satura centrs
Share on Facebook Tweet