Rakstos

Drukāt

Aicina darbā lauku attīstība konsultantu(-i), darba vieta – Carnikavas novadā

.

LLKCSIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" aicina darbā uz nenoteiktu laiku LAUKU ATTĪSTĪBAS KONSULTANTU(-I) Siguldas nodaļā (ar darba vietu Carnikavas novadā).
 


Ja tev patīk strādāt komandā, piemīt labas komunikācijas prasmes, proti domāt analītiski, bet darboties radoši, ja tev ir svarīgs stabils darbs un atalgojums, kļūsti par daļu no „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra" (LLKC) komandas kādā no Latvijas lieliskajām pilsētām!

Darba pienākumi:

- sniegt informatīvos un konsultatīvos pakalpojumus lauku uzņēmējiem un lauku iedzīvotājiem par lauku attīstību un lauku uzņēmējdarbību, zivsaimniecību, tai skaitā, par valsts, ES un citiem atbalsta veidiem;

- sniegt konsultatīvo atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanā un attīstībā, zivsaimniecībā t.sk.:

- izvērtēt teritorijas resursus vietējās produkcijas noieta veicināšanā (apkopojot informāciju par zivsaimniecības uzņēmumiem) un veicināt vietējās produkcijas noietu;

- izplatīt aktuālo ar lauku attīstību saistīto informāciju un organizēt informatīvās dienas;

- informācijas sagatavošana par zivsaimniecību (publikācijām www.llkc.lv un citos nozares informācijas kanālos).


Nepieciešamās darba prasmes un zināšanas:

- augstākā vai profesionālā vidējā izglītība;

- iepriekšējā darba pieredze vai izpratne par zivsaimniecību, lauksaimniecības un lauku attīstības politiku ES un Latvijā;

- labas latviešu valodas prasmes, vēlamas arī krievu un angļu valodas zināšanas;

- labas datorprasmes;

- iniciatīva, spēja uzņemties atbildību un rast patstāvīgus risinājumus;

- labas komunikācijas spējas;

- augsta atbildības sajūta un mērķtiecība;

- spēja risināt problēmas un pieņemt lēmumus.

- B kategorijas autovadītāja apliecība;

- personīgais autotransports.

Piedāvājam:

- konkurētspējīgu un motivējošu atalgojumu;

- sociālās garantijas, veselības apdrošināšanu;

- iespēju realizēt un paplašināt savas profesionālās prasmes un iemaņas;

- iespēju strādāt ar draudzīgiem, atvērtiem un izpalīdzīgiem kolēģiem.

CV un motivētu pieteikumu lūdzam līdz 2015. gada 30. martam iesniegt elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi , vai pa pastu uz SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs", Siguldas nodaļa, Dārza iela 2a, Sigulda, LV-2150. Tālrunis uzziņām: 26307940.

SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmums sniedz lauku uzņēmējiem, organizācijām un iedzīvotājiem nozares ražošanas procesu, grāmatvedības un biznesa plānošanas konsultācijas un pakalpojumus, kā arī veic pētījumus, izglītošanu un informēšanu.

Mūsu klienti darbojas lauksaimniecības, mežsaimniecības, zivsaimniecības un citās lauku uzņēmējdarbības jomās. Tie ir arī dažādu lauku iedzīvotāju sociālo grupu pārstāvji.

Lai veiksmīgi un kvalitatīvi darbotos savā jomā, LLKC ir izveidotas 26 struktūrvienības visā Latvijā, kurās kopā strādā vairāk nekā 400 darbinieku. LLKC ir viena no vadošajām lauku attīstības konsultāciju pakalpojumu sniedzēju organizācijām Latvijā.

Vairāk informācijas: www.llkc.lv
Share on Facebook Tweet