Rakstos

Drukāt

Aicina uz bezmaksas vingrošanas nodarbībām Carnikavā

.

vingrosanaSākot no 2018. gada 4. septembra, Eiropas sociālā fonda (ESF) projekta ietvaros Carnikavā būs pieejamas bezmaksas vingrošanas nodarbības.

Piedāvāto nodarbību intensitāte un programma īpaši piemērota muguras veselības uzlabošanai, kas ir svarīgi visu vecumu cilvēkiem, bet īpaši senioriem, kā arī jaunajām māmiņām stājas un muskuļu korsetes stiprināšanai.

Vingrošanas nodarbības notiks otrdienās – tautas nama “Ozolaine” lielajā zālē no plkst. 9.30. līdz plkst. 10.30, tautas nama mazajā zālē no plkst. 10.45 līdz 11.45. Visus interesentus, neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības, aicinām izmantot šo iespēju apmeklēt nodarbības un uzlabot savu fizisko stāvokli. Pieteikšanās nodarbībām pa tālruni: 29 748 269. Nodarbības nodrošina SIA “Linnas studija”. Nodarbības vadīs sertificēti treneri. Ikvienam nodarbību dalībniekam, kurš vēlas piedalīties projekta aktivitātē, pirms nodarbības ir jāaizpilda aptaujas anketas un jāparakstās dalībnieku sarakstā.

Par projektu:

Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā” mērķis ir - veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Carnikavas novada iedzīvotājiem, jo īpaši, teritoriālās nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.
Projekta ietvaros apstiprinātais budžets ir 70 263,00 EUR.
Projekts tiks īstenots līdz 2019. gada 31. decembrim.

ESF NAP ieguldijums tava

Share on Facebook Tweet