Rakstos

Drukāt

Šajā nedēļas nogalē Carnikavā – plaša kultūras pasākumu izvēle

.

Saulgriezi17No 4. līdz 7. februārim tautas nams "Ozolaine" aicina apmeklēt vairākus interesantus kultūras pasākumus. Nāciet un aiciniet līdzi arī draugus!
 
Bērnu deju kolektīvs "Dālderītis" un jauniešu deju kolektīvs "Abi divi" ir sagatavojuši skatītājiem jaunu pārsteigumu – deju spēli "Sūnu ciema zēni". Mūzikas autors – Valts Pūce, horeogrāfiju veidojis Jānis Precinieks. Būs mazliet neierasti, jo skatītāju vietas atradīsies uz skatuves, bet uzvedumu bērni un jaunieši izdejos zālē.
 
Izrāde tautas namā "Ozolaine" būs skatāma 4. un 5. februārī plkst. 20.00 un 6. februārī plkst. 12.00. Ieeja ir bez maksas.
 
Sestdien, 6. februārī, plkst. 14.00 Carnikavas novadpētniecības centrā, svinot Meteņus, atvadīsimies no ziemas. Meteņos pēdējo reizi ejam budēļos, izbaudām ziemas priekus, darinām skaņu rīkus, apdāvinām bērnus. Sākam arī plānot jauno saimnieciskā gada cēlienu un ar gaišām domām sagaidām pavasari.
 
Piedalās Lēdurgas Folkloras kopa "Putni", Ādažu tradīciju kopa "Ābols" un pašmāju "Cēlāji". Būsu skaņu rīku darbnīcu, kuru vadīs "Putnu" radošā saime. Ieeja pasākumā – bez maksas.
 
Notikumiem bagātā 6. februāra vakara pasākums ir improvizācijas teātra "PLIT" pirmā šī gada izrāde Carnikavā, kas tautas namā "Ozolaine" sāksies plkst. 18.00. Ieejas maksa - naudas ziedojumi bērniem ar kustības traucējumiem. Par saziedoto naudu Piejūras internātskolas bērni varēs piedalīties reitterapijas nodarbībā (zirgu terapija, jāšanas terapija). Šīs nodarbības ir palīdzējušas sākt staigāt bērniem, kuri iepriekš to nekad nebija spējuši darīt. Nāciet uz izrādi un izdariet labu darbu!
 
Svētdien, 7. februārī, plkst. 19.00 tautas namā "Ozolaine" ar muzikālu uzvedumu "Pomme d'amour" ("Mīlestības ābols") Valentīndienas ieskaņai uzstāsies franču-latviešu duets "Viņš un viņa".
 
Viņš – francūzis Freds Ormēns (Fred Hormain), lielisks mūziķis, džeza saksofonists, dziesmu autors un dziedātājs. Viņa – Ilze Lejiņa, Rīgas saksofonu kvarteta soprāna saksofoniste, kura sastāvā ieguvusi Lielo Mūzikas Balvu.
 
Viņš un Viņa iepazinās pirms astoņiem gadiem Slovēnijā, Pasaules saksofonistu kongresā. Kopš tās dienas viņi spēlē kopā, un romantiskais stāsts turpina plaukt dažādās Eiropas vietās – Latvijā, Francijā, Beļģijā, Vācijā, Polijā, Luksemburgā...
 
Programmā skaistākās franču melodijas, kā arī latviešu, kuru aranžijas ir veidojis Freds Ormēns. Uzvedumā varēsiet dzirdēt dažādus instrumentus – saksofonu, kokli, vijoli, birbīni, stabuli un elektroniku, kurus visus spēlē Ilze un Freds.
 
Biļešu cenas:
Iepriekšpārdošanā (līdz 5.februārim): 7,00 €
Skolēniem, studentiem un pensionāriem: 5,00 €
Pasākuma dienā: 10,00 €
Biļetes iepriekšpārdošanā
Carnikavas tautas namā "Ozolaine", Jūras ielā 1a
Tālrunis uzziņām +371 26378644.
 
Gaidām jūs!
 
Tautas nama "Ozolaine" radošais kolektīvs
Share on Facebook Tweet