Rakstos

Drukāt

Izsludināta pieteikšanās mazo vokālistu konkursam „Carnikavas Cālis 2016”

.

Calis 800Aicinām Carnikavas novada mazos dziedātājus pieteikties konkursam „Carnikavas Cālis 2016", kas 28. martā notiks tautas namā „Ozolaine". Konkurss noritēs divās vecuma grupās – līdz 4 gadu vecumam (ieskaitot) un 5 – 6 gadu vecuma grupā.
 
Dalībniekus aicinām sagatavot divas dziesmas pēc brīvas izvēles, kas atbilst dalībnieka vecumam un balss spējām. Dziesmu drīkst izpildīt a cappella, mūzikas instrumentu vai fonogrammas pavadījumā. Konkursu vērtēs organizatoru izraudzīta žūrija, kuras sastāvā piedalīsies vokālās un bērnu mūzikas eksperti.
 
Konkursā tiks piešķirta viena galvenā balva katrā grupā: „Carnikavas Cālēns 2016" (jaunākajā grupā) un "Carnikavas Cālis 2016" (vecākajā grupā), kā arī piemiņas balvas katram dalībniekam.
 
Abu vecuma grupu laureāti tiks izvirzīti starpnovadu konkursam "Skanīgākais Cālis 2016", kas 3. aprīlī norisināsies Salaspils kultūras namā "Rīgava". Dalībnieku pieteikumu anketas konkursam gaidīsim līdz 18. martam, tās iesniedzot tautas namā vai arī sūtot Alīsei Vorobejai uz e-pastu: (tālr. 26378644).
 
 
 
 
Ar pilnu konkursa „Carnikavas Cālis 2016" nolikumu un anketu var iepazīties arī tautas namā „Ozolaine".
Sīkāka informācija par starpnovadu konkursu "Skanīgākais Cālis 2016", sazinoties ar Renāti Ziedoni: tālr. 29385583, e-pasts: .
 
 
Share on Facebook Tweet