Rakstos

Drukāt

Carnikavas rudens riteņbraukšanas sacensības 13.septembrī

.

Velo2213. septembrī Carnikavā, slēpošanas un aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi" norisināsies tradicionālās rudens riteņbraukšanas sacensības, kas vienlaicīgi būs arī Eiropas sporta nedēļas viens no lielākajiem noslēguma pasākumiem Latvijā.
 
Īsts izaicinājums "Zibeņos" sagaida pašus jaunākos sacensību dalībniekus, kuri līdz šim pieraduši pie gludā Carnikavas stadiona seguma. "Zibeņos" jums būs iespēja piedalīties kārtīgā MTB mačā, jo "Rāmkalnu bērnu un jauniešu apļi" ir veidoti pa mulčētām meža takām. Pēc kārtīgām sacīkstēm katrs šo distanču dalībnieks saņems diplomu, ko uzrādot aktīvās atpūtas parkā "Rāmkalni", iegūs trīs bezmaksas nobraucienus ar rodeļiem. "Rāmkalni" ir arī sarūpējuši garšīgas balvas šo apļu uzvarētājiem – visiem pirmo trīs vietu ieguvējiem vecumā līdz divpadsmit gadiem. Starts "Rāmkalnu bērnu un jauniešu apļos" būs plkst. 11.00, bet dalībnieku numuri jāizņem vismaz pusstundu pirms starta.
 
Nākamie uz starta līnijas stāsies XCO izaicinājuma brauciena dalībnieki - Latvijas velobraucēju elite. Distances atbalstītājs ir veikalu tīkls "Veloserviss", kas sarūpējis profesionālu velobraucēju cienīgas balvas šīs distances uzvarētājiem.
 
Plkst. 13.00 starts tiks dots vismasveidīgākajam braucienam – "Herkuless tautas aplim", kas ir vieglas grūtības pakāpes, gandrīz 20 km gara distance pa meža ceļiem.
 
Iepriekšējā pieteikšanās Carnikavas rudens velobraucēju svētkiem ir sākusies www.sports.carnikava.lv. Dalības maksa, piesakoties iepriekš, ir 3 EUR, bet Carnikavas novadā deklarētajiem dalībniekiem – bez maksas. Iepriekšējā pieteikšanās tiks slēgta 11. septembrī plkst. 20.00, tādēļ neatliec pieteikšanos uz pēdējo brīdi!
 
Riteņbraukšanas sacensības "Zibeņos" norisināsies otro reizi. Pirmo reizi jaunās "Zibeņu" velo trases tika iemēģinātas un atzītas par labu esam gan no organizatoriem, gan dalībniekiem, šajā pavasarī. Salīdzinot ar pavasari, ir mainīta sacensību kārtība, tādēļ lūgums iepazīties ar sacensību nolikumu. Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālr. 29561366.
 
Sacensības organizē Carnikavas sporta centrs sadarbībā ar Tautas sporta asociāciju, Carnikavas novada domi un atbalstītājiem: atpūtas centru "Rāmkalni", veikaliem "Veloserviss", A/S "Rīgas dzirnavnieks". Uz tikšanos "Zibeņos"!
 
Ieva Kozlovska
Carnikavas sporta centra
Sporta pasākumu organizatore
e-pasts:
Share on Facebook Tweet