Rakstos

Drukāt

Carnikavieši startē Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādē

.

Jatniece 800Laikā no 13.-15.jūnijam Ventspilī norisinās Latvijas Jaunatnes Vasaras olimpiāde, kurā startē arī septiņi Carnikavas novada sportisti, pārstāvot trīs sporta veidus – jātnieku sports, brīvā cīņa un džudo.
 
Cīnīties par olimpiskajām medaļām uz Ventspili, trenera Leonīda Kuzņecova vadībā, ir devušies pieci džudisti – Artūrs Nartišs, Helmuts Mūrmanis, Gusts Garkalns, Ralfs Rūsiņš un Jānis Straujups. Viņiem starts būs 15. jūnijā sporta namā „Centrs". Savukārt brīvās cīņas sportiste uz olimpiādi devās jau 12. jūnija vakarā, lai nākamajā dienā Liepājas Olimpiskajā centrā cīnītos ar Latvijas stiprākajām jaunajām cīkstonēm. Serafima šai olimpiādē ir izcīnījusi piekto vietu.
 
Kopbilde 800
 
Debitante Jaunatnes vasaras olimpiādē ir jātnieku sporta jaunā sportiste Sabīne Saļma no Kalngales. Sabīnes starts notika 13. jūnijā Ventspilī, Reņķa dārzā, kur iejādē Sabīne divpadsmit sportistu konkurencē izcīnīja piekto vietu. Kā pēc sacensībām atzina Sabīne, tad nelielas grūtības sagādāja sacensību vietas segums, proti, parasti iejādes sacensības notiek smilšu segumā, šoreiz tas bija zālājs. Pie šāda seguma zirgs nav radis, tādēļ tas radījis papildus stresu. Apsveicam Sabīni ar debiju olimpiādē un novēlam veiksmi turpmākajās sacensībās.
 
Olimpiade skatuve 800
 
Kopā ar Carnikavas novada sportistiem grandiozajā Latvijas Vasaras olimpiādes atklāšanas ceremonijā un svinīgajā gājienā Ventspilī bija arī Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica un pašvaldības izpilddirektors Imants Pastors. Domes vadība apsveica sportistus un novēlēja veiksmīgus startus mūsu džudistiem sestdienas sacensībās.
 
Olimpiade karogs 800
 
Veiksmi mūsējiem un gaidām lieliskus jaunumus no Ventspils!
 
Informāciju sagatavoja:
Ieva Kozlovska
Carnikavas sporta centrs
Tālr. 29561366
E-pasts:
Share on Facebook Tweet