Rakstos

Drukāt

Profesionāļi un velo entuziasti aicināti piedalīties projekta "CentraBalticCycling" noslēguma konferencē

.

Velosipedi pludmale118.oktobrī plkst. 10.00 visi interesenti aicināti piedalīties projekta „CentraBalticCycling" noslēguma konferencē, kas notiks kompleksā „Minhauzena Unda", Saulkrastos.
 
Uz konferenci aicināti visi tūrisma profesionāļi, pašvaldību speciālisti, velomaratona dalībnieki un citi velo entuziasti, lai iepazītos ar projekta laikā īstenotajiem darbiem un rezultātiem. Ar paveikto iepazīstinās projekta partneri no Vidzemes pašvaldībām, kā arī no Igaunijas, Zviedrijas un Somijas. Lai gūtu jaunas atziņas, kas stiprinātu sadarbību un veicinātu velo attīstību Vidzemē arī turpmāk, konferencē uzstāsies speciālisti no Lielbritānijas un Beļģijas.
 
Konferences ietvaros tiks apbalvoti Vidzemes velomaratona fotokonkursa laureāti, kā arī notiks velotūrisma klipa pirmizrāde, bet dienas noslēguma – jauno EiroVelo 13 marķējuma zīmju atklāšana Saulkrastu pilsētas teritorijā. Labu laika apstākļu gadījumā visi būs aicināti piedalīties velo izbraucienā Saulkrastos.
 
Vairāk informācijas par konferenci un reģistrēšanos: LASI ŠEIT
 
Projektā „Central Baltic Cycling" jeb „Velomaršrutu tīkla attīstība un uzlabošana Centrālbaltijas teritorijā" kopumā piedalās septiņi partneri no Latvijas, Igaunijas, Zviedrijas un Somijas. No Vidzemes projektā iesaistījušās Carnikavas, Salacgrīvas, Limbažu un Saulkrastu novadu pašvaldības.
Share on Facebook Tweet