Notiek pieteikšanās gājēju ceļa “Jūrtaka” atklātajam semināram un Carnikavas posma marķēšanas atklāšanai

.

FB Jurtaka FB 900x900Informatīvs seminārs par piekrastes gājēju ceļu "Jūrtaka" notiks 10. maijā no plkst. 10 līdz 14.30 Carnikavas Novadpētniecības centrā (Jomas ielā 7, Carnikavā). Savukārt semināra noslēgumā visi apmeklētāji būs aicināti piedalīties ceļa marķēšanas atklāšanā.
Seminārā interesentiem būs iespēja uzzināt detalizētāku informāciju par piekrastes gājēju ceļu “Jūrtaka” un tā aktualitātēm, gājēju ceļā pieejamiem apskates objektiem, dabas parka “Piejūra” izziņas un atpūtas iespējām, kā arī Latvijas robežas tūrisma ceļa “1836” aktualitātēm un piedāvātajiem pārgājieniem. Pēc gājēju ceļa marķēšanas dalībnieki tiks cienāti ar sadraudzības zupu.  
Seminārā piedalīsies projekta “Jūrtaka” pārstāvji, Vidzemes Tūrisma asociācija, projekta LIFE CoHaBit  vadītāja, projekta “1836” koordinators u.c.

Carnikavas novada pašvaldība no 2017. gada janvāra kopā ar partneriem no Latvijas un Igaunijas aktīvi strādā pie 1100 km gara Baltijas pārgājiena maršruta projekta “Pārgājienu maršruts gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā” (Hiking Route Along the Baltic Sea Coastline in Latvia – Estonia), kas ir garākais pārgājienu maršruts Baltijas valstīs un iekļausies Eiropas garo distanču kājnieku tūrisma maršrutu tīklā E9.

Semināram lūdzam pieteikties līdz 8.maijam ŠEIT.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējumu: 926 277,13 eiro, projekta partneru līdzfinansējums: 163 460,67 eiro.


Programmas mājaslapa: www.estlat.eu
Oficiālā ES tīmekļa vietne: www.europa.eu
Oficiālā “Jūrtakas” maršruta vietne: www.coastalhiking.eu

Augstākminētā informācija atspoguļo autora viedokli un Igaunijas-Latvijas programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.

Jurtaka visi logo new

Share on Facebook Tweet