Piesakies par Carnikavas novada koordinatoru kustībai "Paliec mājās"

.

paliec majas posterBrīvprātīgo palīdzības kustība "Paliec mājās" bez maksas palīdz ar pārtikas un preču piegādi, kā arī nelieliem ikdienas darbiem tiem, kas ir riska grupā vai atrodas mājas karantīnā. No Carnikavas novada šai kustībai pagaidām nav koordinatora, tādēļ aicinām atsaukties un www.paliec-majas.lv mājaslapā pieteikties cilvēku, kas vēlas un ir gatavs palīdzēt citiem.
 
Koordinatora pienākumi ir:
1. Piesaistīt brīvprātīgos – uzrunāt novada nevalstiskās organizācijas, lai tās aicina savus biedrus reģistrēties platformai (uzrunā cilvēkus feisbukā, aicinot kļūt par brīvprātīgajiem un sazinās ar vietējo pašvaldību un medijiem).
 
2. Informēt cilvēkus par iespēju saņemt palīdzību:
- organizēt plakātu izlīmēšanu novadā, kā arī skrejlapu ievietošanu pasta kastītēs. To var darīt pats koordinators vai organizēt citu cilvēku iesaisti, kas var palīdzēt;
- sazināties ar, piemēram, senioru biedrībām;
- veidot sadarbību ar pašvaldību un sociālo dienestu.
 
3. Kad pabeigta reģistrēšanās, telefonā jālejupielādē bezmaksas aplikācija “Zelos Team Management”. Aplikācijā ir sadalītas vairākas grupas pa novadiem un pilsētām, tāpēc jāieiet sava novada grupā, kurā tiek automātiski uzrādīti lūgumi pēc palīdzības konkrētajā teritorijā.
 
Vairāk informācijas par pieteikšanos un reģistrēšanās ŠEIT.
Share on Facebook Tweet