Carnikavas pamatskolas pamatos iemūrē laika kapsulu ar vēstījumu nākamajām paaudzēm

.

Kapsula jaunais 2954 ERAFŠā gada 12. aprīlī Carnikavas pamatskolas ēkas pamatos tika iemūrēta simboliska laika kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm.

Kapsulas iemūrēšanā skolas pamatos piedalījās Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Mieriņa, Attīstības un plānošanas nodaļas vadītāja Ināra Stalidzāne un projektu vadītājs Kasparam Šteinbergs, būvvaldes vadītājs Ainārs Grikmanis, Carnikavas pamatskolas direktors Raivis Pauls un skolas saimniecības pārzinis Guntars Bite, būvdarbu veicēju firmas SIA “Newcom Construction” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bubens, būvdarbu vadītājs Arnis Grābeklis un projektu vadītājs Anatolijs Kozlovskis.
 
Simboliskajā laika kapsulā ievietots Carnikavas novada pašvaldības informatīvā izdevuma “Carnikavas Novada Vēstis” numurs, kas liecinās par aktuālākajiem novada notikumiem laikā, kad notikusi skolas būvniecība, īpašs vēstījums, ko pirms iemūrēšanas parakstīja klātesošie, kā arī Carnikavas pamatskolas skolēnu un viņu ģimeņu sagatavota video liecība, skolēnu un skolas darbinieku rakstisks vēstījums, skolas vēsturiskās bildes, pildspalva un sejas aizsargmaska ar skolas logo.
Share on Facebook Tweet